Lindy Brasjen
Lindy Brasjen
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Lindy Brasjen

Mijn naam is Lindy Brasjen. Sinds april 2023 ben ik werkzaam bij Diergezondheidscentrum Kampen. Samen met mijn ouders, zusjes en broertje woon ik in Kampen. Ik heb een eigen paard genaamd Lucky Luke en we hebben thuis ook een kat met de naam Poes!

Ik heb vanaf jongs af aan al gezegd dat het mijn droom is om met dieren te werken en het liefst in een dierenartspraktijk. Deze droom heb ik waar gemaakt! In januari 2023 heb ik 8 weken stage gelopen bij deze leuke praktijk en ik ben dan ook erg blij dat ik de kans heb gekregen om het team bij diergezondheidscentrum Kampen te komen versterken! De opleiding paraveterinair heb ik gevolgd op het Aeres MBO in Barneveld.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om samen met mijn vriend of met mijn vriendinnen leuke dingen te doen, ik kijk graag series en ben erg veel bij mijn paard in Wezep te vinden.

Mijn interesses binnen de praktijk liggen vooral bij de recovery van de patiënten en het helpen in en rondom de operatiekamer. Het klantcontact en het helpen aan de balie vind ik ook erg leuk! Geen dag is hetzelfde en dat zorgt er voor dat het werk altijd leuk is.

Tot ziens in de praktijk!

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven