Lisa Schaapman
Lisa Schaapman
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Lisa Schaapman

Mijn naam is Lisa Schaapman. Ik woon nog bij mijn ouders in het dorpje 's-Heerenbroek. Ik heb thuis 2 katten en een aantal dwerggeitjes.  Ik word altijd vrolijk van dieren, hoe leuk is het als je hier je beroep van kunt maken!

Ik heb de opleiding paraveterinair dierenartsassistente in Zwolle gevolgd. Ik heb bij DGC Kampen een stage gevolgd en een zomerperiode gewerkt. In 2019 heb ik mijn diploma behaald. Ik ben toen gaan werken op een boerderij in Nieuw-Zeeland waar ik samen met mijn vriend ook heb rondgereisd.

Hierna was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds februari 2020 ben ik werkzaam in het gezellige team van DGC Kampen in Kampen en Dronten. Zowel de gezelschapsdieren als de landbouwhuisdieren hebben mijn interesse. Ik vind het leuk om dierenartsassistente te zijn omdat het werk zo afwisselend is, elke dag is anders. Daarnaast vind ik klantcontact ook erg belangrijk.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes, met vrienden afspreken en voetballen in een gezellig meidenteam.

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven