Katten
Katten
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Katten

De kat is een van de meest populaire huisdieren in Nederland. Deze dieren worden soms als binnenkat en soms als buitenkat gehouden. Het overgrote deel van de huiskatten is van het overkoepelende ras Europese Korthaar, ook wel de huis-, tuin- en keukenkat genoemd. Katten worden gemiddeld 14 jaar oud, tenzij om raskatten gaat. De gemiddelde levensverwachting van een raskat is op zijn hoogst 13 jaar. De oudste kat ooit in Nederland werd 28 jaar oud, ongetwijfeld dankzij goede zorg.

Behandelingen voor katten

We garanderen de beste zorg voor uw kat dankzij ons gespecialiseerde personeel dat werkt met de modernste technieken. Onze uitgebreide apparatuur maakt het mogelijk om zowel standaardbehandelingen als specialistische operaties in onze eigen praktijk uit te voeren. In de dierenartsenpraktijk beschikken we over tandheelkundige materialen en röntgen- en echografie-apparatuur. Naast deze intensieve zorg bieden we basisinformatie, zodat u verzekerd bent van de beste zorg voor uw kat.

Ons zorgplan zorgt voor zekerheid

Het Kampen Dierenzorgplan geeft u de zekerheid van de beste zorg voor uw huisdier tegen een laag tarief met gespreide betaling. Voor een vast bedrag per maand ontvangt u de jaarlijkse vaccinaties voor uw kat, verzorgen we een halfjaarlijkse check-up en bieden we u producten voor preventieve zorg. Ook ontvangt u 10% korting op onze producten en overige diensten die niet zijn inbegrepen bij het zorgplan (excl. kattenvoeding en laboratoriumkosten).

Tarief Kampen Dierenzorgplan voor katten

Plan:

Maandelijkse kosten


Kat (binnenkat)

€ 19,00

 


Kat (buitenkat)

€ 23,00

 

De Dierenarts in Kampen

DGC Kampen heeft ruimte voor nieuwe inschrijvingen. Is uw dier niet eerder in onze praktijk geweest? Schrijf uw huisdier dan in via onze inschrijfpagina. Wanneer u een afspraak wilt maken voor uw kat, kunt u contact opnemen via onderstaande nummers.

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven