Diensten
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Diensten

Diergezondheidscentrum Kampen biedt altijd de beste zorg voor uw huisdier of landbouwhuisdier. U kunt dan ook bij ons terecht voor diverse behandelingen om uw dier zo gezond mogelijk te houden. We hebben een deskundig team dat altijd voor u klaar staat om de beste zorg te bieden of het nu gaat om een hond of een koe. Bekijk ons aanbod hieronder en laat u vakkundig adviseren. Neem vandaag nog contact op om te zien waar we uw dier bij kunnen helpen.

  • Altijd voldoende tijd en aandacht voor uw dier
  • Zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren
  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Een team van ervaren en betrokken dierenartsen

038 331 3930Afspraak maken

Diensten bij Diergezondheidscentrum Kampen

Bij Diergezondheidscentrum Kampen bieden we verschillende behandelingen en services aan voor uw huisdier of landbouwdier. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of WhatsApp. Wij helpen u graag verder.

Diagnostische mogelijkheden

Als uw dier klachten heeft, zullen we altijd eerst een consult inplannen voor een lichamelijk onderzoek door de dierenarts. Als de klachten ernstig of gecompliceerd zijn kan de dierenarts adviseren om nader onderzoek te doen. Zo kunnen we bepaalde oorzaken vaststellen of juist uitsluiten, om uiteindelijk de juiste diagnose te stellen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het doen van nader onderzoek. U kunt bijvoorbeeld denken aan echografie, röntgenfoto’s, bloedonderzoek, urine onderzoek, een bloeddrukmeting of het afnemen en onderzoeken van weefsel of materiaal.

Overwegingen bij nader onderzoek

Afhankelijk van de klacht adviseert de dierenarts wat verstandig is om nader te onderzoeken. Soms kan dit in dezelfde afspraak al gedaan worden, maar het is ook mogelijk dat hiervoor een vervolgafspraak nodig is. Zo kunnen we alle tijd, zorg en aandacht geven die nodig is.

Voor gezonde dieren kan preventief nader onderzoek nodig zijn. Als u een rashond wilt fokken, is het vaak nodig om officiële HD- en ED-foto’s te maken. Hier hebben we speciale tarieven voor. Ook zal bij fokken met een huisdier vaak onderzoek vooraf nodig zijn om bepaalde ziekten of afwijkingen uit te sluiten. Per ras is dit verschillend, u kunt het zo nodig navragen bij uw rasvereniging, of contact met ons opnemen.

Meer lezen over diagnostische mogelijkheden

Laparoscopie

Wanneer u uw hond wilt laten steriliseren, doen we dat via een laparoscopische sterilisatie. Dit is een sterilisatie door middel van een kijkoperatie. Via deze methode zijn de operatiewondjes kleiner en herstelt uw hond vaak sneller van de operatie.

Meer lezen over laparoscopie

Titerbepaling bij uw hond

Een titerbepaling is een bloedtest die we kunnen doen bij honden. Met deze test onderzoeken we of er voldoende antistoffen in het bloed aanwezig zijn tegen een aantal ernstige infectieziekten bij de hond. Zo komt u te weten of een vaccinatie nodig is of dat uw huisdier nog voldoende beschermd is.

Deze titerbepaling kan voor de volgende ziektes gedaan worden: hondenziekte, parvo en hepatitis (adenotype 1 en 2). De uitslag wordt ook opgenomen in het vaccinatieboekje, zodat u het ook bij dierenpensions kunt aantonen. Let wel dat voor sommige vaccinaties een titerbepaling niet mogelijk is. Deze vaccinaties zullen dus wel jaarlijks gegeven moeten worden (ziekte van Weil, kennelhoest).

Meer lezen over titerbepaling

Afvalbegeleiding

U hond of kat loopt bepaalde gezondheidsrisico’s als er sprake is van overgewicht. Zo hebben ze bijvoorbeeld meer kans op suikerziekte, hartkwalen, vetgezwellen en leveraandoeningen. Een ideaal gewicht vermindert dit risico en verhoogt de kwaliteit van leven. Onze assistentes helpen u bij het verantwoord laten afvallen van uw hond of kat. Deze begeleiding is gratis.

Meer lezen over afvalbegeleiding

Groeibegeleiding

Onze groeibegeleiding voor pups bestaat uit een maandelijks consult bij een van onze assistentes. Uw pup wordt gewogen en nagekeken. U krijgt advies en nuttige informatie over de groei en ontwikkeling. Uiteraard worden ook uw vragen beantwoord. Hiermee willen we ervoor zorgen dat uw pup gezond en verantwoord opgroeit en dat problemen in een vroeg stadium ontdekt worden.

Meer lezen over groeibegeleiding

Ontdek ons zorgplan

Voor uw honden, katten en konijnen hebben we een speciaal zorgplan ontwikkeld. Dit is een abonnement bij onze praktijk waarbij uw huisdier de jaarlijkse check-up en vaccinatie, producten tegen vlooien, wormen en teken en een halfjaarlijkse check-up krijgt. U betaalt hiervoor maandelijks een vast bedrag. U ontvangt daarnaast 10% korting op onze overige producten en diensten, uitgezonderd voeding en externe laboratoriumkosten.

  • Maandelijks een vast bedrag
  • Jaarlijkse check-up en vaccinatie
  • Halfjaarlijkse check-up
  • Producten tegen vlooien, wormen en teken
  • 10% korting op overige producten en diensten

Contact opnemen met Diergezondheidscentrum Kampen

Voor informatie of advies over onze behandelingen neemt u vandaag nog contact met ons op. Is uw dier nog niet bij ons bekend? Schrijf uw dier dan eenvoudig bij ons in.

038 331 390Inschrijven

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven