Dierenarts Biddinghuizen
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Dierenarts Biddinghuizen

Deskundige en betrokken dierenarts nabij Biddinghuizen

DGC Kampen is dé dierenarts in de buurt van Biddinghuizen. We staan altijd paraat om uw honden, katten, konijnen en knaagdieren te behandelen. In onze moderne praktijk zorgen we er met onze vele behandelingsmogelijkheden voor dat uw dier de aandacht en zorg krijgt die hij verdient. Onze dierenartspraktijk is gevestigd in Kampen en is vanuit Biddinghuizen eenvoudig te bereiken. Binnen een kwartier bent u er al. Kiest u voor DGC Kampen, dan profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Alle zorg in één praktijk
  • Ervaren en betrokken dierenartsen voor de beste zorg
  • Praktijk vanuit Biddinghuizen binnen een kwartier te bereiken
  • Gratis parkeren voor de praktijk
  • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Maak een afspraak bij DGC Kampen

Een afspraak maken bij DGC Kampen is erg eenvoudig. Plan een afspraak in per telefoon of vul het contactformulier in. Ook voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. Is uw huisdier niet eerder in onze dierenartspraktijk geweest? Schrijf uw dier dan eenvoudig in via de onderstaande button.

Spoedgeval? We zijn telefonisch 24/7 bereikbaar!

038 331 3930Inschrijven

‘Bij DGC Kampen weet ik zeker dat er goed voor mijn hond wordt gezorgd. Marike is zeer deskundig en gaat liefdevol te werk. Ze neemt altijd de tijd om mijn hond eerst volledig op z’n gemak te stellen.’ – Nienke F. uit Biddinghuizen

Openingstijden

We werken op afspraak. In het geval van spoed 24/7 bereikbaar!

 • Maandag:9.00 – 19.00 uur
 • Dinsdag:9.00 – 19.00 uur
 • Woensdag:9.00 – 19.00 uur
 • Donderdag:9.00 – 20.00 uur
 • Vrijdag:9.00 – 20.00 uur
 • Zaterdag:9.00 – 17.00 uur

Routebeschrijving

Spoed dierenarts nabij Biddinghuizen

Spoed dierenarts nodig in de buurt van Biddinghuizen? Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar. DGC Kampen is binnen een kwartier te bereiken met de auto. Lees meer over onze spoed dierenarts en bij welke symptomen u direct contact met ons moet opnemen.

0321 205 999

De beste zorg onder één dak

DGC Kampen beschikt over alle apparatuur en voorzieningen om uw dier de beste zorg te geven. In ons dierenartspraktijk zijn alle honden, katten, konijnen en knaagdieren van harte welkom. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere controles, gebitsbehandelingen of gespecialiseerde operaties. Ook voorzien onze ervaren dierenartsen u graag van advies over het opvoeden of het gedrag van uw dier. Bekijk een overzicht van onze behandelingen

‘Tijdens een wandeling is mijn hond gebeten door een andere hond. Ik was natuurlijk volledig in paniek. Gelukkig konden we meteen terecht bij de spoed dierenarts van DGC Kampen. Dankzij hen is mijn maatje er weer helemaal bovenop gekomen.’ – Suraya P. uit Biddinghuizen

Neem contact op met DGC Kampen

Meer weten over de juiste behandeling voor uw dier of wilt u een afspraak maken bij de dierenarts? We zijn gevestigd nabij Biddinghuizen. Neem contact op via 0321 205 999. Of vul ons afsprakenformulier in. Wanneer uw dier niet eerder in onze dierenartspraktijk is geweest, schrijft u hem hieronder eenvoudig in.

0321 205 999Afspraak maken

Direct inschrijven

Data
Gegevens huisdier

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven