Dierenartsenpraktijk
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Dierenartsenpraktijk

Geschiedenis van de praktijk

Sinds december 1995 is het diergeneeskundig centrum West-Overijssel gevestigd aan de Europa-allee 2 te Kampen. Daarvoor is er ongeveer 18 jaar praktijk gedaan in de Wortmanstraat te Kampen en de Burgemeester van Engelenweg te IJsselmuiden. Al vanaf begin 50-er jaren is deze praktijk een samenwerkingsverband van dierenartsen. Deze heeft zich uitgebreid van twee tot vijf in 1995. Daarna zijn we steeds meer diersoortgericht gaan werken. Dit hield tevens in dat er meer dierenartsen in dienst kwamen.

Verandering van naam

Op 1 januari 2013 zijn wij veranderd van naam: van DGC West-Overijssel in DGC de nieuwe Hanze. Daarna zijn we uitgegroeid tot een praktijk met 2 vestigingen: één in Kampen en één in Dronten. In 2021 hebben wij besloten om die 2 vestigingen als zelfstandige praktijken door te laten gaan en dus was er opnieuw een nieuwe naam nodig. Vanaf 1 november 2021 heten wij DGC Kampen.

Visie

Sinds de beslissing om meer diersoortgericht te gaan werken, zijn alle werkzaamheden (inclusief de werkzaamheden tijdens de diensten) volledig gescheiden en zijn er dus aparte dierenartsen voor de gezelschapsdieren en de runderen. Door het in dienst nemen van jonge en ambitieuze mensen hebben we een zeer divers en gemotiveerd team gecreëerd, waarin een hoge standaard van de gezondheidszorg centraal staat.

Huidige situatie Landbouwhuisdieren

Onze dierenartsen zijn gecertificeerd en geborgd. Ook voor cursussen en begeleidingen voor veehouders kunt u bij ons terecht. Daarnaast zit Frank Oort in de “DAP Adviesraad” van de Gezondheidsdienst voor Dieren en begeleidt hij dierenartsen in het traject om gecertificeerd te worden voor het uitvoeren van de “Koekompas”.

Huidige situatie Gezelschapsdieren

Onze praktijk biedt, naast de eerstelijns werkzaamheden en diagnostiek, meerdere tweedelijns zorg mogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over ultramoderne apparatuur, zoals digitale röntgen en echoapparatuur.

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven