Honden
Honden
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Honden

De hond is, samen met de kat, één van de meest voorkomende huisdieren in Nederland. Hij stamt af van de wolf en duizenden jaren geleden is de mens de wolf gaan gebruiken als werkhond; om het erf te bewaken of om te helpen bij de jacht. Dit noemen wij domesticatie. Na verloop van tijd zijn we honden gaan fokken en zijn er verschillende rassen ontstaan; elk met hun eigen uiterlijkheden hun eigen verschillende karaktereigenschappen. Begin 20e eeuw is de Fédération Cynologique Internationale (FCI) opgericht en heden ten dage zijn er ruim 300 verschillende rassen ingeschreven. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog steeds heel veel “rasloze” honden die we bastaards, vuilnisbakkenras, etc., noemen. Welk ras je ook besluit in huis te nemen; elke hond is van nature een roedeldier en zal het gezin waarin de hond leeft zien als zijn of haar roedel. Het is belangrijk dat de hond begrijpt dat in de roedel waarin hij/zij leeft de mensen de hogere rangorde hebben.

De juiste behandeling voor uw trouwe viervoeter

We werken uitsluitend met gespecialiseerd personeel en met de modernste technieken. Hiermee garanderen we de beste zorg voor uw hond. U kunt bij ons terecht voor onder andere informatie, behandelingen, vaccinaties en advies. Onze behandelingsmogelijkheden zijn uitgebreid: Zowel standaard operaties als meer specialistische operaties kunnen wij uitvoeren in onze eigen praktijk. Daarnaast beschikken we over moderne röntgen- en echografie-apparatuur alsmede tandheelkunde apparatuur inclusief dentale röntgen. Sterilisatie van de hond kan bij ons via een kijkoperatie (laparoscopie).

Altijd zekerheid met ons zorgplan

Wilt u altijd verzekerd zijn van de beste zorg voor uw dier? Kies dan voor het Kampen Dierenzorgplan. Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand en in ruil daarvoor ontvangt u jaarlijkse vaccinaties voor uw huisdier, een halfjaarlijkse check-up en producten voor de beste preventieve zorg. Tevens krijgt u 10% korting op overige diensten en producten die niet bij het zorgplan inbegrepen zitten (excl. voeding en externe laboratoriumkosten).

Informatie en tarieven Kampen Dierenzorgplan.

Plan:

Maandelijkse kosten


Hond tot 10kg

€ 23,00

 

Hond 10-20kg

€ 25,00

 

Hond 20-40kg

€ 28,00

 

Hond 40-56kg

€ 30,50

 

Uw dierenarts in Kampen

Wilt u een afspraak maken met DGC Kampen, dan kunt u via onderstaand telefoonnummer contact met ons opnemen.

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven