Konijn
Konijn
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Konijn

Voor de beste zorg voor uw konijn kunt u terecht bij Diergezondheidscentrum Kampen. Konijnen- en knaagdiergeneeskunde wordt continu verbeterd zodat we steeds betere zorg voor uw konijn kunnen bieden. We houden de laatste ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten en volgen regelmatig bijscholingen op dit gebied.

De juiste zorg voor uw konijn

Bij DGC Kampen werken we uiteraard met gespecialiseerd personeel en met de nieuwste technieken. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk voor uw konijn. We beschikken over moderne onderzoeksapparatuur, zoals digitale röntgen en echografie, waardoor we snel kunnen onderzoeken wat er met uw konijn aan de hand is.

We voeren castraties en sterilisaties uit, maar ook tandbehandelingen en gecompliceerde operaties behoren tot onze expertise. We zien dat veel problemen bij konijnen veroorzaakt worden door verkeerde voeding of huisvesting. Op onze pagina over konijnenvoeding vindt u veel informatie waarmee u dit soort problemen te voorkomt.

Zorgplan voor uw konijn

Wilt u gegarandeerd goede zorg voor uw konijn waar ook preventieve behandelingen onder vallen? Kies dan voor het Kampen Dierenzorgplan. U betaalt een vast bedrag per maand waarvoor uw konijn de volgende zorg ontvangt:

  • Complete jaarlijkse vaccinatie en check-up voor uw konijn
  • Een halfjaarlijkse check-up
  • Gezonde voeding van Supreme Selective
  • Myiasis Spray om madeninfecties te voorkomen

Het Kampen Dierenzorgplan is geen verzekering, maar een abonnement. Hiermee ontvangt u ook 10% korting op alle overige diensten en producten binnen onze praktijk, met uitzondering van voeding en externe laboratoriumkosten. Bekijk voor meer informatie de pagina over het Kampen Dierenzorgplan.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor uw konijn? Bel met DGC Kampen via onderstaand telefoonnummer.

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven