Dierenarts Dronten
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Dierenarts Dronten

Dierenkliniek Dronten

Woont u in omgeving Dronten en bent u op zoek naar een betrokken dierenarts? DGC Kampen heeft alle expertise in huis om uw gezelschapsdieren of landbouwdieren steeds van de beste zorg en aandacht te voorzien. Schrijf uw dier in voor verbetering van de levenskwaliteit en professionele zorg. Onze kliniek is gevestigd in Kampen, maar erg goed te bereiken vanuit Dronten en omgeving.

  • De allerbeste zorg in één praktijk.
  • DGC Kampen is heel gemakkelijk te bereiken vanuit Dronten en omgeving.
  • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.
  • Gratis parkeren voor de kliniek.

038 331 3930Inschrijven

Dierenarts Dronten: voor een optimaal welzijn van uw dier

Door onze diensten volledig te scheiden en diersoortgericht te organiseren, is DGC Kampen in staat de beste zorg te bieden aan uw huisdier of landbouwdier. Per diersoort staat er een enthousiast, maar vooral ambitieus en betrokken, team voor u klaar om uw dier van de optimale zorg te voorzien.

Afspraak maken gaat snel en eenvoudig bij DGC Kampen

U maakt eenvoudig en snel een afspraak door te bellen, of het contactformulier in te vullen op onze website. Ook het inschrijven van uw dier gaat heel eenvoudig online.

Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. Voor spoedgevallen zijn we de gehele week 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via 038 331 3930.

Samen houden we uw gezelschapsdier gezond

Huisdieren zijn onmisbare leden van veel gezinnen en geven ons veel liefde en genegenheid. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze gezond blijven door regelmatig naar een dierenarts te gaan en hen te voeden met een gebalanceerd dieet. Het is ook belangrijk om hen mentaal uit te dagen en te vermaken door middel van activiteiten en training. Heeft u hierbij hulp nodig? Geef het dan gerust bij ons aan, we geven u graag nuttige tips of informatie om uw dier gezond te houden!

Professionele zorg voor uw landbouwdieren

Gezelschapsdieren behoeven vaak andere zorg en een ander soort specialisme dan landbouwhuisdieren. Onze doelstelling is altijd om optimale zorg te bieden voor uw dier. Daarom zijn onze diensten dus diersoortgericht georganiseerd. Om u een beter beeld te verschaffen wat u daarvan mag verwachten, leggen we dit kort uit.

Het grote voordeel van diersoortgerichte zorg is dat onze dierenartsen nog diepgaander zijn gespecialiseerd. U mag dus van onze ambitieuze teams de meest specialistische zorg verwachten, niet alleen door hun opleiding, maar ook door hun ervaring. Hiermee tillen we onze gezondheidsstandaard naar een hoger niveau, waarbij aandacht en kwaliteit steeds onze kernwaarden zijn. Onze veeartsen zorgen ervoor dat uw landbouwhuisdieren steeds de optimale zorg krijgen die uw dier verdient!

Wat u mag verwachten van onze dierenkliniek nabij Dronten

Al onze dierenartsen zijn specifiek gecertificeerd en geborgd voor hun specialisme. U kunt zelfs bij ons terecht voor cursussen en begeleidingen voor veehouders. Onze dierenartsen worden tevens begeleid door Frank Oort, die ook deel uitmaakt van de “DAP Adviesraad” van de Gezondheidsdienst voor Dieren, zodat zij ook gecertificeerd zijn voor het uitvoeren van het zogeheten “Koekompas”.

Wat u mag verwachten van ons specialistische team

Onze dierenartsenpraktijk nabij Dronten biedt uiteraard de beste zorg en aandacht in de eerstelijns werkzaamheden en diagnostiek, waarbij onze diergeneeskundigen gebruik maken van ultramoderne apparatuur, zoals digitale röntgen en echoapparatuur.

Ook bieden we tweedelijnszorgmogelijkheden voor optimale zorg voor uw gezelschapsdieren. In onze moderne praktijk met vele behandelingsmogelijkheden, krijgt uw dier de zorg die hij verdient.

Schrijf uw dier(en) in bij DGC Kampen

Doordat we de optimale zorg voor u en uw dier hoog in het vaandel hebben en alle benodigde expertise in huis hebben, kunt u bij ons terecht voor al uw vragen. Neem contact op via onderstaande buttons. Liever direct inschrijven bij onze dierenkliniek? Dat doet u eenvoudig online.

038 331 390Inschrijven

Openingstijden dierenarts Dronten

We werken op afspraak en zijn bereikbaar tijdens vaste openingstijden. Bij spoed zijn we natuurlijk 24/7 bereikbaar.

  • Maandag:08.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag:08.00 – 19.00 uur
  • Woensdag:08.00 – 19.00 uur
  • Donderdag:08.00 – 19.00 uur
  • Vrijdag:08.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag:08.00 – 12.00 uur

Contactgegevens dierenkliniek

Vanuit Dronten of omgeving is onze praktijk erg eenvoudig bereikbaar. U vindt onze dierenkliniek op onderstaand adres. Klik op “route” om de route vanaf uw locatie in Dronten te bepalen.

Diergezondheidscentrum Kampen
Europa Allee 2
8265 VB Kampen

Direct inschrijven

Gegevens huisdier 1

Voeg huisdier toe  

Gegevens huisdier 2

Voeg huisdier toe  

Gegevens huisdier 3

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven