Dierenarts Kampen
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Dierenarts Kampen

Deskundige en betrokken dierenarts in Kampen

DGC Kampen is dé dierenarts in Kampen voor uw huisdieren als honden, katten, knaagdieren en konijnen. In onze modern ingerichte praktijk geven we uw dier met volledige aandacht de zorg die hij of zij nodig heeft. Onze locatie in Kampen is uitstekend te bereiken en we kunnen uw dier dankzij onze vele behandelmogelijkheden altijd de beste zorg bieden. Bekijk de voordelen van DGC Kampen:

    • Alle zorg in één praktijk
    • Ervaren dierenartsen: de beste zorg voor uw dier
    • Goed bereikbare locatie in Kampen
    • Gratis parkeren voor de praktijk
    • Voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar

Afspraak maken voor uw dier bij DGC Kampen

Neem voor meer informatie over onze behandelingen of het maken van een afspraak contact met ons op. We staan u graag te woord. Ook kunt u het afsprakenformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Is uw huisdier nog niet eerder bij ons in de praktijk geweest? U schrijft uw dier eenvoudig in via onderstaande button.

In het geval van spoed zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar!

038 331 3930Inschrijven

We komen al jaren met onze huisdieren bij DGC Kampen. De dierenartsen zijn zeer deskundig en hebben een echt hart voor dieren.”
Johan Duiven uit Kampen

Spoed dierenarts Kampen

Neem in het geval van spoed direct telefonisch contact met ons op. We zijn voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar! Lees meer over onze spoed dierenarts.

038 331 3930

Alle deskundige zorg in één praktijk

In onze dierenartsenpraktijk in Kampen beschikken we over alle voorzieningen en apparatuur om uw dier de optimale zorg te bieden. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van honden, katten, knaagdieren, konijnen en fretten. Van vaccinaties en operaties tot gebitsbehandelingen en begeleiding voor puppy’s en kittens. Onze ervaren dierenartsen stemmen de behandeling volledig af op de behoeften van u en uw dier.

“Toen mijn kat in het weekend ziek werd, zijn we super snel geholpen. Ik maakte mij veel zorgen, maar de dierenarts stelde mij snel gerust. Onze Simba sprong gelukkig snel weer vrolijk in het rond!”
Kim van As uit Kampen

Contact met DGC Kampen in Kampen

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul ons online afsprakenformulier in. Wanneer u nog niet eerder bij ons bent geweest, schrijft u uw dier hieronder eenvoudig in.

038 331 3930Afspraak maken

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven