Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Dierenartsen en assistentes met passie voor hun vak

Inschrijven

Is uw dier nog niet eerder bij ons geweest? Het team van Diergezondheidscentrum Kampen heet u en uw huisdier van harte welkom. U schrijft uw huisdier eenvoudig in via onze website.

Schrijf u nu in

Spoed

Neem in het geval van spoed direct contact met ons op. We zijn voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar!

Gezelschapsdieren

Landbouwhuisdieren

Contact

Voor niet-spoedeisende vragen of voor het maken van een afspraak, kunt u ons bellen, mailen of whatsappen binnen de openingstijden. We helpen u graag!

Neem contact op

Whatsapp

DGC Kampen: de beste zorg voor al uw dieren

Mogen wij ons aan u voorstellen? Wij zijn een dierenartsenpraktijk met twee aparte afdelingen, namelijk de “landbouwhuisdieren” en de “gezelschapsdieren”. Beide teams bestaan uit gedreven en ambitieuze dierenartsen en assistentes met passie voor hun vak. Wij helpen u graag met al uw vragen over uw huisdier. Of u nou in Kampen, Ens, Zwolle of in andere plaatsen woont; vele mensen hebben de weg naar ons toe al gevonden. De gezelschapsdierenpraktijk staat aan de rand van Kampen en is goed aan te rijden vanuit alle richtingen (Zwolle). Onze locatie landbouwhuisdieren en paard is gevestigd in IJsselmuiden. Wij staan voor goede kwaliteit diergeneeskunde vanuit liefde voor het dier!

Wij hopen u op deze site goed te kunnen informeren over zowel onze praktijk als over algemene (ziektekundige) zaken. De website is verdeeld in 2 hoofdonderdelen: het onderdeel ”landbouwhuisdieren” (veehouderij) en ”gezelschapsdieren” (individueel gehouden dieren). Mocht u iets missen en/of aanbevelingen hebben, dan horen wij dat graag van u.

 

Onze diergeneeskundige behandelingen

Bij DGC Kampen geven we uw dier alle zorg die hij of zij nodig heeft. Klik op de gewenste afbeelding en bekijk de behandelingen die we aanbieden.

Alle tijd en aandacht voor u en uw dier.

Maak kennis met het team van DGC Kampen

Kijk mee in onze dierenkliniek

Onze dierenartsen geven u graag een unieke blik achter de schermen van onze dagelijkse bezigheden en bijzondere momenten bij Diergezondheidscentrum Kampen. We delen graag onze ervaringen, successen en hoe het is om te werken met dieren. Ook ons werk van dichtbij zien? Volg ons dan op Instagram!

Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven