Dierenartsen en assistentes met passie voor hun vak

Graag uw aandacht voor een aantal aanpassingen in ons beleid ten aanzien van de Corona maatregelen.

  1. Voor het halen van medicijnen wordt u verzocht om van te voren telefonisch of per mail uw bestelling door te geven, zodat deze voor u klaargezet kan worden.
  2. Heeft u klachten of bent u ziek op de dag dat u een afspraak heeft staan? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk of uw één op één relatie.

Mocht u hier nog vragen over hebben neem dan contact op met de praktijk.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bekijk nu

Inschrijven

Is uw dier nog niet eerder bij ons geweest? U schrijft uw huisdier eenvoudig in via onderstaande button.

Schrijf je nu in

Spoed

Neem in het geval van spoed direct contact met ons op. We zijn voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar!

Gezelschapsdieren

Landbouwhuisdieren

Contact

Voor niet-spoedeisende vragen kunt u ons bellen, mailen of what's appen binnen de openingstijden. We helpen u en uw dier graag.

Neem contact op

Whatsapp

Landbouwhuisdieren

Mogen wij ons aan u voorstellen? Wij zijn een dierenartsenpraktijk met twee aparte afdelingen, namelijk de “landbouwhuisdieren” en de “gezelschapsdieren”. Beide teams bestaan uit gedreven en ambitieuze dierenartsen en assistentes met passie voor hun vak. Wij helpen u graag met al uw vragen over uw huisdier. Of u nou in Kampen, Ens, Zwolle of in andere plaatsen woont; vele mensen hebben de weg naar ons toe al gevonden. De praktijk staat aan de rand van Kampen en is goed aan te rijden vanuit alle richtingen (Zwolle). Wij staan voor goede kwaliteit diergeneeskunde vanuit liefde voor het dier!

Wij hopen u op deze site goed te kunnen informeren over zowel onze praktijk als over algemene (ziektekundige) zaken. De website is verdeeld in 2 hoofdonderdelen: het onderdeel ”landbouwhuisdieren” (veehouderij) en ”gezelschapsdieren” (individueel gehouden dieren). Mocht u iets missen en/of aanbevelingen hebben, dan horen wij dat graag van u.

Onze diergeneeskundige behandelingen

Bij DGC Kampen geven we uw huisdier alle zorg die hij of zij nodig heeft. Bekijk onderstaand de behandelingen per diersoort.

Team

Kijk mee in onze praktijk

Stel ons een vraag of maak een afspraak

info@dgckampen.nl