Qlip
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Qlip

Qlip is een instantie die zich richt op de borging van kwaliteit en voedselveiligheid. In de zuivelketen is Qlip actief betrokken bij de melk- en zuivelproductie, vanaf de boerderijfase van de melk tot en met de borging van kwaliteit en voedselveiligheid in de zuivelindustrie en handel.

Als dierenartsen komen we met Qlip in aanraking bij het uitvoeren van een PBB (periodiek bedrijfsbezoek). Dat doen we op verzoek van Qlip en sturen we ook naar deze instantie op. Sinds 2012 kunt u vrijwillig kiezen voor het KoeKompas (als u melk levert aan DOC, Leerdammer, Cono, Rouveen of Vreugdenhill) wat twee keer per jaar moet worden uitgevoerd in plaats van 4 keer per jaar een PBB. Het KoeKompas geeft een uitgebreide analyse van het melkveebedrijf met concrete aandachtspunten.

Als veehouder komt u in aanraking met Qlip omdat zij de KKM-controle (Keten Kwaliteit Melk) uitvoeren.

Voor meer informatie, zie www.qlip.nl

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven