Kampen Dierenzorgplan
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Kampen Dierenzorgplan

Voor uw hond, kat en konijn bieden wij ons "Kampen Dierenzorgplan" aan. Dit is een voordeelplan, op maat gemaakt voor u en uw dier.

Het Kampen Dierenzorgplan is geen verzekering, maar een abonnement bij onze praktijk. We hebben een abonnement voor honden, katten en konijnen. Dit voordeelplan voorziet in een optimale preventieve zorg voor uw huisdier. De kosten worden over een heel jaar gespreid. U betaalt ons maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier de jaarlijkse vaccinatie, kwalitatief zeer goede producten tegen wormen, vlooien en teken, en een half-jaarlijkse check-up. Daarnaast ontvangt u 10% korting op alle overige producten en diensten, uitgezonderd voeding en externe laboratoriumkosten, binnen deze praktijk.

Hoe werkt het?

Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven. Elke 3 maanden ontvangt u een mail van ons en kunt u uw producten uit het abonnement komen halen bij DGC Kampen. Aanmelden is eenvoudig en het abonnement kan op elk moment opgestart worden.

Plan:

Maandelijkse kosten


Kat (binnenkat)

€ 19,00

 

Kat (buitenkat)

€ 23,00

 

Hond tot 10kg

€ 23,00

 

Hond 10-20kg

€ 25,00

 

Hond 20-40kg

€ 28,00

 

Hond 40-56kg

€ 30,50

 

Hond 56-66 kg

€ 43,00

 

Daarnaast in elk pakket: 10% korting op alle overige producten en diensten, uitgezonderd voeding en externe laboratoriumkosten, binnen deze praktijk. 

Met ons Kampen Dierenzorgplan bespaart u een behoorlijk bedrag per jaar en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de preventieve zorg van uw dier. Geïnteresseerd? Bel of mail ons gerust voor meer informatie of bekijk onze zakelijke voorwaarden.

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven