Groeibegeleiding
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Groeibegeleiding

Puppy groeibegeleiding

Speciaal voor pups heeft onze praktijk een begeleidingsprogramma. De meeste pups komen op de leeftijd van negen weken voor het eerst met hun nieuwe eigenaar op de praktijk. Ze krijgen op dat moment hun tweede vaccinatie. Op de leeftijd van 12 weken volgt een herhalingsvaccinatie. Daarna heeft de hond pas weer een vaccinatie nodig als hij/zij een jaar oud is. Dit betekent meestal dat wij de pups pas weer terugzien als ze een jaar oud zijn. Regelmatig lopen we dan tegen problemen aan die in een vroeg stadium herkend en behandeld hadden kunnen worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Overgewicht
  • Groeistoornissen
  • Gebitsproblemen
  • Gewrichtsproblemen
  • Gedragsproblemen

Het is natuurlijk juist bij een jonge hond jammer als er in het eerste jaar al problemen ontstaan. Daarom bieden wij de puppy groeibegeleiding aan, in combinatie met ons huismerk DGC Kampen Puppyvoeding.

Wat houdt puppy groeibegeleiding in?

Eenmaal per maand komt u met de pup op consult bij één van onze speciaal opgeleide assistentes. Deze consulten zijn gratis. Tijdens dit consult wordt uw pup nagekeken en krijgt u nuttige informatie over de verdere ontwikkeling. Uw pup wordt zoveel mogelijk door dezelfde assistente bekeken, zodat de vooruitgang goed bijgehouden kan worden. Bij twijfel over de vooruitgang of gezondheid van uw pup, wordt uiteraard de dierenarts ingeschakeld. Niet elke hond is natuurlijk hetzelfde: Er zijn grote verschillen tussen de normale groei van bijvoorbeeld een Deense Dog en een Malteser Leeuwtje. Het eindpunt van de groeibegeleiding verschilt dus ook per ras.

Conclusie

Met het begeleidingsprogramma willen wij bereiken dat uw pup op een gezonde en verantwoorde manier opgroeit en dat eventuele problemen in een vroeg stadium ontdekt en opgelost worden. Bovendien helpt het begeleidingsprogramma uw pup om een positieve associatie op te bouwen met de praktijk, zodat hij/zij met plezier bij ons naar binnen loopt. U zult hier een hondenleven lang plezier van hebben!

Stel ons een vraag


Stel ons een vraag of maak een afspraak

info@dgckampen.nl