Anique Masséus
Anique Masséus
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Anique Masséus

Ik ben Anique Masséus. Sinds 2005 werk ik als Paraveterinair bij deze praktijk.

Ik ben Anique Nossent-Masséus. Sinds 2005 werk ik als Paraveterinair bij deze praktijk.

Ik heb mijn paraveterinaire opleiding gevolgd op AOC de Groene Welle. Daarnaast heb ik het trimdiploma behaald bij het Huisdier Kennis Instituut.
Ik woon samen met mijn man Ronald en kinderen Maud en Pim in Zwolle. Met z’n allen zorgen we voor onze langharige Weimaraner Mister Dox. Ik kan erg genieten van: lekker eten, borrelen, een eind fietsen, wandelen in het bos of bij zee, alle seizoenen van het jaar, feestjes, het gezinsleven en natuurlijk mijn werk.

Het werken met eigenaar en dier vind ik ontzettend leuk en doe ik elke dag met veel plezier. Binnen deze veelzijdige praktijk geef ik dagelijks leiding aan het team en kunt u mij als paraveterinair treffen aan de telefoon, bij de balie, in de O.K. of in de spreekkamer tijdens het paraveterinair spreekuur.

Het medisch trimmen valt onder mijn verantwoordelijkheid, en het onderdeel mobiliteit/fysiotherapie vind ik ook zeer interessant. Onze huisdieren worden tegenwoordig steeds ouder, daarin ondersteun ik u en uw dier graag met een artrose consult. Het voorraadbeheer doe ik samen met Suzan. Nou, we kunnen met recht zeggen: paraveterinair is een veelzijdige en uitdagende baan.

Graag tot ziens, Anique.

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven