Veterinair gedragscentrum Kampen
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Veterinair gedragscentrum Kampen

Ons veterinair gedragscentrum in Kampen houdt zich niet alleen bezig met de fysieke gezondheid van je huisdier, maar ook met de mentale gezondheid. Zo bieden we gedragstherapie voor honden die onhandelbaar lijken. Dankzij jarenlange expertise en ervaring weten we iedere hond op een rustige manier te behandelen.

  • Gespecialiseerd in hondengedrag
  • Ook voor “onhandelbare” honden
  • Gedragstherapie bij je thuis mogelijk

Als je hond zich niet goed gedraagt of overlast veroorzaakt, is het verstandig om hulp in te schakelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

038 331 3930Inschrijven

Marike Oosterhoff – Dierenarts en gedragstherapeut

Mijn naam is Marike Oosterhoff. Dierenarts sinds 2007 en eigenaresse van deze mooie praktijk sinds 2010. In de loop van de jaren kwam ik er steeds meer achter dat ik een enorme passie heb voor het behandelen van de zogenaamde “agressieve of onhandelbare” honden. Daar waar collega’s ertegenaan liepen bepaalde honden niet of nauwelijks te kunnen benaderen, of alleen met muilkorf en vasthouden door meerdere mensen, lukt het mij vaak om in alle rust en in mijn eentje die dieren te kunnen behandelen.

Marike Oosterhoff dierenarts en gedragstherapeut voor honden
Logo Hondengedragscentrum Anniek Winters

Hondengedragstherapie van Anniek Winters

Steeds meer raakte ik ervan overtuigd dat je met kalmte en geduld het vertrouwen van een hond kunt krijgen. Ik zocht naar een onderbouwing van deze intuïtieve benadering en vond deze in 2020 bij Anniek Winters. Door veel trainingen te volgen kwam bij mij ook de theoretische onderbouwing van datgene wat ik op intuïtie deed en heb ik het langzaam kunnen uitbouwen.

Tegenwoordig kan ik zeggen dat hondengedrag mijn expertise is en geef ik samen met Anniek trainingen aan de veterinaire sector. Ik hoop dat er steeds meer mensen in het vak met hetzelfde zelfvertrouwen en dezelfde rust de “moeilijke” honden probleemloos kunnen onderzoeken en behandelen.

Wanneer een hondengedragstherapeut inschakelen?

Marike Oosterhoff kan jou helpen met het probleemgedrag van je hond. Voorbeelden van probleemgedrag zijn:

  • Verlatingsangst
  • Blaffen bij de bel
  • Tegen bezoek op springen
  • Bijten
  • Aan de lijn trekken

Loop je bij jouw hond tegen deze problemen aan? Neem contact op met onze praktijk voor het inplannen van een afspraak. In het geval van gedragsproblemen in huis kom ik graag bij je langs.

038 331 3930

Gedragstherapie hond aan huis

Zodra er is vastgesteld wat de oorzaak is van het gedragsprobleem, stellen we een behandelingsplan op. Elke hond en elke situatie is anders, daarom maken we dit plan altijd op maat. Je krijgt stap voor stap te horen wat we gaan doen en wat hiervoor nodig is. Vaak komen we bij de baasjes en honden thuis, zodat we direct een goed beeld krijgen van de leefomgeving. Aan de hand van onze tips, adviezen en trainingen veranderen we samen het gedrag van je huisdier.

Neem contact op met onze honden gedragstherapeut

Heb je interesse in gedragstherapie voor honden? Neem dan contact op met DGC Kampen, hét veterinair gedragscentrum in Kampen en omgeving.

038 331 3930Inschrijven

Stel ons een vraag


Stel ons een vraag of maak een afspraak

info@dgckampen.nl