Diane Vedder
Diane Vedder
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Diane Vedder

Mijn naam is Diane Vedder en ik ben sinds februari 1991 in dienst van het Diergeneeskundig Centrum. 

Na een bijna afgeronde opleiding fysiotherapie zocht ik in die tijd werk en kwam de functie van dierenartsassistente vrij in de toenmalige praktijk in IJsselmuiden. Na enige aarzeling of dit wel wat  voor mij zou zijn heb ik toch maar de stap gewaagd en uiteindelijk bleek het de juiste keuze. Mijn functie daar bestond met name uit medicijnen afgeven aan veehouders, telefoon beantwoorden en administratie. De gezelschapsdieren waren destijds in IJsselmuiden nog niet zo nadrukkelijk aanwezig, dit veranderde uiteraard enorm toen ik in onze nieuwe locatie aan de Europa-Allee kwam te werken. Maar al doende leert men….

Op dit moment werk ik nog steeds met veel plezier in het DGC en heeft mijn functie zich uitgebreid met o.a. enkele managamenttaken.Mijn hobby’s zijn: muziek (zowel actief als passief), (gezelschaps)spelletjes en op vakantie gaan (Spanje, vooral de cultuur en de taal).

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven