Inéz van Ittersum
Inéz van Ittersum
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Inéz van Ittersum

Mijn naam is Inèz van Ittersum. Ik ben geboren en getogen op een melkveehouderij in Mastenbroek waar ik op dit moment nog woon samen met mijn ouders, ongeveer 110 melkkoeien en mijn 2 honden Nora en Happy!

Sinds september 2023 ben ik werkzaam in de praktijk, waarbij ik de eerste twee maanden ben begonnen als stagiaire. Hierna ben ik in dit gezellige team blijven werken, waarbij ik elke dag opnieuw de kans krijg om nieuwe dingen te leren! In de zomer van 2024 hoop ik af te studeren aan het Zone College in Zwolle. Tijdens mijn werk vind ik het contact met de klanten en dieren altijd erg leuk, daarnaast ben ik ook graag bezig achter de schermen bij de operaties en de nazorg van de dieren.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden met mijn vriendinnen of samen met mijn vriend. Daarnaast ben ik graag actief bezig in de sportschool, en ben ik af en toe nog te vinden in de sporthal bij turn en acro wedstrijden.

Tot ziens in de praktijk!

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven