Karla Kamphuis
Karla Kamphuis
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Karla Kamphuis

Ik ben Karla Braakman-Kamphuis en ik werk als paraveterinair bij DGC Kampen. Ik woon met mijn gezin en 2 katten in den Ham. Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf en heb altijd al diverse huisdieren gehad, dus de liefde voor dieren zat er al vroeg in. Na het afronden van de Havo besloot ik er mijn beroep van te maken en heb ik de opleiding dierverzorging en veterinaire ondersteuning gedaan in Barneveld.
Na deze opleiding heb ik een aantal jaren in een groot dierenpension gewerkt, daarna in een dierenkliniek voor gezelschapsdieren en sinds december 2008 werk ik met veel plezier in deze praktijk. Naast de dagelijkse werkzaamheden aan balie, telefoon en in de operatiekamer houd ik mij bezig met de planning en administratieve taken. Het werken met mensen en dieren bevalt me prima. Elke dag in de praktijk is anders dus het blijft verrassend, bovendien ben je in dit vak nooit uitgeleerd, en dat maakt het des te leuker!

Stel ons een vraag


Contact opnemen met DGC Kampen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon even kennismaken? Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om het plannen van een afspraak, het verkrijgen van advies voor de verzorging van uw huisdier of om meer te weten te komen over onze diensten, wij staan altijd voor u klaar.

038 331 3930Inschrijven