Aleid de Boer
Aleid de Boer
Notice [8]: Undefined variable: widget_amount
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337
Warning [2]: Division by zero
Error in bestand /home/dgcdenieuw/domains/dgckampen.nl/public_html/includes/pluggable_functions.php op regel 337

Aleid de Boer

Ik ben Aleid de Boer. Mijn hele leven heb ik met en tussen de dieren gewoond. Ik ben namelijk geboren en getogen op een melkveehouderij waar naast veel koeien en schapen er ook pony’s, cavia’s, konijnen, katten en geiten rondliepen. Tijdens mijn studie diergeneeskunde in Utrecht was er in mijn kamer van 8m2 slechts plaats voor 2 cavia’s. Nu woon ik, met mijn gezin, in Noordeinde samen met hond Bo, onze cavia's, geitjes en kippen.

Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn als dierenarts boeit het vak me nog net zoveel of misschien wel meer dan toen ik net begon. Elke dag maak ik weer bijzondere, blije, grappige, onverwachte, verdrietige en spannende momenten mee. Ze worden gecreëerd door de vele verschillende dieren, eigenaren en ziektebeelden.

De ziekte van de huid (dermatologie) en de ziekte van de inwendige organen (interne ziekten) hebben mijn speciale diergeneeskundige interesse.

Ik hoop dat u, ik en ons team uw dier zo lang mogelijk gezond kunnen houden... maar mocht het nodig zijn: We staan voor u klaar!

Stel ons een vraag


Stel ons een vraag of maak een afspraak

info@dgckampen.nl